Πώς να χάσετε βάρος από το πρόσωπο

 

Πώς να χάσετε βάρος από το πρόσωποΌταν σκέφτεστε το αδυνάτισμα, υπάρχουν οι περιοχές του σώματος που ο καθένας θα πρέπει να σκέφτεται ότι πρέπει να χάσει κιλά και αυτό θα μπορούσε να είναι η μέση, οι γλουτοί, οι μηροί, και η κοιλιά, μεταξύ άλλων. Σπάνια περνάει από το μυαλό πολλών ότι θα μπορούσαν να χάσουν βάρος από το πρόσωπό τους! Με το αδυνάτισμα στο πρόσωπο όπως και σε  κάθε μέρος του σώματος, θα υπάρξει μεγάλη βελτίωση σε σχέση με την εμφάνιση του προσώπου ενός ατόμου. Αυτό αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση, γιατί είναι πολύ δύσκολο να χάσουμε βάρος από το ένα μέρος του σώματος, για παράδειγμα, το πρόσωπο, όταν η διαδικασία συνήθως λαμβάνει χώρα ομοιόμορφα σε όλο το σώμα. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αδυνατίσετε στο πρόσωπο. Το πώς να χάσετε βάρος στο πρόσωπο μπορεί να περιλαμβάνει οποιοδήποτε ή όλα από τα ακόλουθα:

Αδυνατίστε στο πρόσωπο και γίνετε ομορφότερη….

 Ενυδάτωση σώματος

Ενυδάτωση σώματος για χάσιμο βάρους απο το πρόσωποΤο άφθονο νερό πάντα μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια  βάρους από το πρόσωπο. Το σώμα λειτουργεί με τέτοιο τρόπο ώστε όταν δεν υπάρχει επαρκής ποσότητα του νερού στο σώμα, θα τείνει να το αποθηκεύσει και στο πρόσωπο. Αυτό είναι μια στρατηγική από το σώμα έτσι ώστε το νερό αυτό θα χρησιμοποιείται σε δύσκολες στιγμές ή ανεπάρκειας. Αυτό προφανώς θα συμβάλει στην αύξηση του σωματικού βάρους ως συνολική μάζα σώματος που καθορίζεται από συσσώρευση λίπους και την ποσότητα του νερού ή υγρών που συγκρατείται στο σώμα. Όταν συμβαίνει αυτό, θα υπάρχει αυξημένο βάρος στο πρόσωπο. Με τη λήψη επαρκής ποσότητας νερού, δεν θα υπάρχει ανάγκη του σώματος ή του προσώπου να διατηρήσει οποιαδήποτε υγρά ή νερό καθώς δεν θα υπάρχει κανένας κίνδυνος της αφυδάτωσης και αυτό συνεπώς θα οδηγήσει σε απώλεια βάρους από το πρόσωπο. Για πολλούς ανθρώπους μπορεί να είναι δύσκολο να πίνετε σκέτο νερό, ως εκ τούτου συνιστάται ότι μπορείτε να πίνετε νερό που αναμειγνύεται με λίγο χυμό, όπως χυμό λεμονιού, καθώς αυτό θα φτιάξει τη γεύση και έτσι θα είναι εύκολο να το πιείτε.

Πάρτε λίγη ή καθόλου ζάχαρη και αλάτι

ζάχαρη και αλάτιΤο αλάτι και η ζάχαρη αποτελούν μια σημαντική κατηγορία εύγευστων τροφίμων, όπως αυτά που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή τροφίμων. Η λήψη αυτών των κατηγοριών τροφίμων δεν μπορούν να συνιστάται, γιατί είναι γνωστές για την ενθάρρυνση της κατακράτησης των υγρών ή νερού κυρίως στο πρόσωπο. Ως εκ τούτου, ακολουθώντας δίαιτες ή λαμβάνοντας τρόφιμα που έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα και άλατα αυτό θα αποθαρρύνει κατακράτηση νερού στο πρόσωπο και θα λειτουργήσει θετικά στο να απαλλαγούμε από τα περιττά κιλά στο πρόσωπο. Η τάση που έχουμε να προσθέτουμε ακατέργαστη αλάτι ή ζάχαρη, ιδίως σε ήδη μαγειρεμένο φαγητό είναι λάθος καθώς είναι αυτό που ενθαρρύνει την αύξηση του βάρους. Κυρίως, καλό είναι να αποφύγετε εντελώς όλο το αλάτι και τη ζάχαρη από τα τρόφιμα ή τη διατροφή σας, αν θέλετε να χάσετε βάρος γρήγορα από το πρόσωπό σας. Τρώτε τρείς έως τέσσερις μερίδες φρούτων και λαχανικών καθημερινά, δεδομένου ότι δεν έχουν πολύ αλάτι και ζάχαρη. Ορισμένα φάρμακα που χρησιμοποιούνται μπορούν να είναι υπαίτια για την κατακράτηση. Συζητήστε μ’ έναν ειδικό αν τα φάρμακα που παίρνετε μπορούν να ενθαρρύνουν την κατακράτηση νερού στο πρόσωπο, έτσι ώστε να επιλέξετε φάρμακα που δεν ενθαρρύνουν την κατακράτηση νερού.

Δραστηριότητες που φέρουν βάρος

ασκήσεις για να χάσετε βάρος στο πρόσωποΤο χάσιμο βάρους από το πρόσωπό μπορεί να επιτευχθεί μέσω της αύξησης των δραστηριοτήτων σας όπως η άσκηση. Αυτές οι δραστηριότητες αυξάνουν την πυκνότητα των μυών και αυτό θα ενισχύσει τελικά την ταχύτητα με την οποία ο μεταβολισμός θα λειτουργεί. Οι μύες θα απαιτούν πολλή ενέργεια για να λειτουργήσουν η οποία θα υποχρεώσει  την αξιοποίηση / χρήση των λιπών στο σώμα έτσι θα έχουμε γρήγορο χάσιμο βάρους. Αυτό μπορεί να μην συνδέονται άμεσα με το πρόσωπο, αλλά στο τέλος της ημέρας οι μύς  του προσώπου θα πρέπει να έχουν βελτιωθεί και ενισχυθεί. Η αύξηση της δύναμης των μυών  του προσώπου θα αυξήσει τη διαδικασία ή την ταχύτητα του μεταβολισμού ενθαρρύνοντας έτσι το κάψιμο του λίπους στο πρόσωπο. Μια μείωση στο λίπος στο πρόσωπο σημαίνει ότι το συνολικό βάρος στο πρόσωπο θα μειωθεί.

Υπάρχουν φυσικά και οι ασκήσεις προσώπου που στοχεύουν συνήθως στο πηγούνι και μπορεί να επιτευχθεί με την επέκταση του κάτω χείλους έξω και προς τα πάνω, σαν να θέλετε να σκεπάσετε το πάνω χείλος σας. Διατήρηση σε αυτή τη θέση για περίπου δεκαπέντε δευτερόλεπτα και το κάνετε αυτό περίπου δέκα έως δεκαπέντε φορές την ημέρα. Αυτό θα προωθήσει την ταχύτητα των μεταβολικών διαδικασιών που λαμβάνουν χώρα. Τελικά τα λίπη που είναι αποθηκευμένα στο πρόσωπο θα καούν και αυτό θα οδηγήσει στο να χάσετε βάρος στο πρόσωπο.

Αποφύγετε το αλκοόλ

κρασιΤο πώς να χάσετε βάρος, από το πρόσωπο μπορεί να επιτευχθεί και μέσω του ελέγχου της ποσότητας του αλκοόλ που καταναλώνετε. Η κατανάλωση αλκοόλ θα προκαλέσει αφυδάτωση στο σώμα. Όταν συμβαίνει αφυδάτωση, το σώμα θα ανταποκριθεί με τρόπο που θα αποθηκεύσει ή να διατηρήσει υγρά, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν όταν ο κίνδυνος της αφυδάτωσης επιστρέψει. Δεν είναι απορίας άξιο ότι πολλοί άνθρωποι που πίνουν πολύ αλκοόλ έχουν τεράστια και χαλαρά πρόσωπα! Με τη μείωση ή την αποφυγή του αλκοόλ, το σώμα δεν θα υποφέρει από αφυδάτωση. Αυτό θα τερματίσει ή θα μειώσει την τάση της αποθήκευσης νερό στο πρόσωπο και που θα οδηγήσει τελικώς σε μειωμένο βάρος στο πρόσωπο.

Τα οινοπνευματώδη μας χαλαρώνουν και αυτό μπορεί να επηρεάσει την πρόσληψη τροφής σε ορισμένα άτομα. Το ποσό πρόσληψης τροφής ως επί το πλείστον θα αυξηθεί σίγουρα. Η αυξημένη πρόσληψη τροφής δεν θα προκαλέσει μόνο αύξηση του σωματικού βάρους στους μηρούς, τους γλουτούς, τη μέση, την κοιλιά, αλλά και σε όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένου και του πρόσωπου. Μείωση ή ολική αποφυγή του αλκοόλ θα βοηθήσει στη μείωση της πρόσληψης τροφής και επίσης θα αποφύγετε τον κίνδυνο της αφυδάτωσης και ως εκ τούτου θα αποθαρρύνει την κατακράτηση του νερού. Ελπίζω οι συμβουλές αυτές να σας βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό να χάσετε βάρος από το πρόσωπο.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA ImageChange Image

Free mockups